چی بپزم/ مواد لازم
فیله مرغ=300 گرم
تخم‌مرغ=یک عدد
آرد سفید=چهار قاشق غذاخوری
آرد سوخاری=سه قاشق غذاخوری
کورن‌فلکس=یک و نیم پیمانه
نمک و فلفل و روغن=به میزان لازم
طرز تهیه
این غذا به خاطر حالت سوخاری، مورد علاقه کودکان است. ابتدا فیله مرغ را به اندازه‌های دلخواه در آورده و به آن نمک و فلفل می‌زنیم.
سپس آنها را اول در آرد سفید و بعد در تخم‌مرغ زده و در آرد سوخاری غلتانده و در کورن‌فلکس خردشده قرار می‌دهیم تا هر دو طرف آن آغشته شود.
سپس در کمی روغن سرخ می‌نماییم. (با حرارت کم سرخ می‌کنیم تا مغزپخت شود.)


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید